Dit is wat anderen zeggen over DIGITALLI …

In het voorjaar heeft Digitalli voor mijn expositie een prachtige brochure gemaakt, De samenwerking was heel fijn en inspirerend omdat Digitalli mee dacht met ideeën en voorstellen. De kwaliteit en prijzen zijn echt een aanrader. En uitstekende klantgerichtheid.

Brigitte Beck
Beeldend Kunstenares | Kunstzinnig Therapeute
www.brigittebeck.nl

Ipse de Bruggen is niet alleen blij met het resultaat van de “recruitment-jassen” maar ook dat Sealeung Li ons vakkundig heeft geadviseerd. Hij heeft er een klant bij!

Peggy van Uythoven
Team recruitment ~ Ipse de Bruggen
www.werkenbijipsedebruggen.nl

Het drukwerk van beursmaterialen, posters en flyers laat ik graag door Digitalli verzorgen. De service is heel persoonlijk, er wordt meegedacht. Daarnaast ben ik tot nu toe nooit teleurgesteld, ook niet wanneer het een last-minute opdracht betreft. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ook belangrijk: service met een glimlach!

Pascale Renoux
Account Manger ~ STABILO Education
www.stabilo.com

Voor introductie van huiswerkbegeleiding binnen Albert Heijn hebben wij banners besteld bij DIGITALLI. Wij waren zeer tevreden over de kwaliteit en de uitvoering. Er was een fijn contact en er is goed meegedacht. Prima service en een snelle levering.

Marco van Opijnen
Trainer/Coach ~ Albert Heijn
www.ah.nl

Absoluut vakmanschap!
DIGITALLI heeft brede range van producten en gaf uitstekende hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor de bestickering van ons pand op het Oostplein in Rotterdam.
Snelle levering en vlekkeloze montage op korte termijn, ons pand straalt dankzij DIGITALLI!

Fons Verhoef
Gamification Consultant & Business Analyst ~ Organiq
www.organiq.nl

Ben zeer tevreden over het eindresultaat.
En wat mij opviel is dat Digitalli zeer snel werkt.

Rik Buddenberg
Directeur ~ Buddenberg Consultancy
www.buddenbergconsultancy.nl

Nogmaals bedankt voor uw snel service en uw werk.

Bei van der Meer-Wang
Eigenaar ~ Bei Fashion
www.beifashion.com

Uitstekende service ! Wat je vraagt krijg je.
Montage was ook nog een snel en zorgvuldig geplaatst.

Amanda Beck
Eigenaar ~ Dieren Speciaalzaak Kleverpark
www.dskleverpark.nl

W8j van KathleenLibanonevents, Dance’nd Devotion incl Mary Kay zijn Super tevreden over de snelle en goede service van Digitali. Bij onze overige opdrachten denken wij daarom ook meteen aan Digitali.
Wij wensen jou heelveel meer succes.

Kathleen Libanon
Eigenaar ~ Kathleen Libanon Events
www.kathleenlibanon-events.nl

Voor een vlotte en goede levering van onder andere bedrukking ben je bij Sealeung aan het juiste adres. Ik heb gebruik gemaakt van zijn diensten om kleding te bedrukken met een bedrijfslogo en een banner te laten maken. De prijs- kwaliteitverhouding is bijzonder scherp te noemen.

Marjolein Lagrand
Healing Coach ~ EQcure
www.eqcure.nl

In het voorjaar heeft Digitalli voor mijn expositie een prachtige brochure gemaakt, De samenwerking was heel fijn en inspirerend omdat Digitalli mee dacht met ideen en voorstellen. De kwaliteit en prijzen zijn echt een aanrader. En uitstekende klantgerichtheid.

Brigitte Beck
Beeldend Kunstenares
www.brigittebeck.nl

I have used Digitalli for all my banners, promotional flags and business cards for a couple of years now. I have always found them excellent in both quality, price and most of all personal service. .

Glenn Prosser
Proffesional Dog Trainer ~ All About Dogs
www.allaboutdogs.nl